Μία ολιστική θεραπεία που έχει δημιουργηθεί με στόχο την αποσυμφόρηση των λέμφων, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών & την ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας, αντιμετωπίζοντας την κυτταρίτιδα σε βάθος. Αποτελείται από λευκή λάσπη, νερό Νεκράς Θάλασσας & πιπέρι.

Διάρκεια: 50΄
Θεραπεία αποτοξίνωσης με βασικό συστατικό τα φύκια, που είναι πλούσια σε βιταμίνες & ιχνοστοιχεία για το σώμα. Αναζωογονεί το δέρμα & επιταχύνει την φυσιολογική κυτταρική ανάπλαση της επιδερμίδας. Αφήνει το δέρμα απαλό & χαρίζει λάμψη.

Διάρκεια: 55΄
Θεραπεία βασισμένη στα φυσικά συστατικά του κακάο. Οι πολυφαινόλες, τα λιποσώματα καφείνης & καρνιτίνης τονώνουν την επιδερμίδα, συσφίγγουν το δέρμα & βοηθούν στην λιποδιάλυση. Η ολοκληρωμένη θεραπεία αποτελείται από τρία στάδια. Ξεκινά με απολέπιση με chocolate body scrub, τόνωση & σύσφιξη με chocolate body mask & ιδανικά, τελειώνει με μασάζ σώματος με την ενυδατική chocolate body cream, για μία πλήρως χαλαρωτική εμπειρία.

Διάρκεια: 45΄ - 90΄
- Σουηδικό / χαλαρωτικό
- Αθλητικό
- Λεμφικό
- Business
- 4-hands
- Shiatsu
- Hawaiian
Μία πολυτελής περιποίηση με χρυσό 23 καρατίων, τζίνζερ & μετάξι. Ο συνδυασμός τονώνει, συσφίγγει & ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την κυτταρίτιδα. Η ολοκληρωμένη θεραπεία περιλαμβάνει απολέπιση με golden line body scrub ή ginger body scrub, μάσκα σώματος & μασάζ με ζεστό λάδι χρυσού. Εναλλακτικά, το μασάζ μπορεί να γίνει & με κρέμα τζίντζερ.

Διάρκεια: 45΄ - 90΄
Μια παραδοσιακή θεραπεία βασισμένη στις φυσικές ιδιότητες του γάλακτος & την ευεργετική δράση που έχουν στο δέρμα μας. Το λακτικό οξύ που περιέχει το γάλα απομακρύνει φυσικά τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αφήνοντας το δέρμα απαλό & λαμπερό, ενώ παράλληλα το θρέφει.

Διάρκεια: 30΄
Θερμαντική- διεγερτική θεραπεία αδυνατίσματος και κατά της κυτταρίτιδας με δυνατά θερμαντικά αποτελέ σματα. Επανεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό καθώς ενισχύει την μικροκυκλοφορία του ανθρώπινου οργανι- σμού.
Θερμαντική, διεγερτική θεραπεία αδυνατίσματος που αποτελείται από τέσσερα στάδια. Λιποδιάλυση τοπικού πάχους, αποτοξίνωση του οργανισμού, αποσυμφόρηση και ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας, & σύσφιξη.